Een betaalbaar en luxe chalet kopen doet u bij Chaletbouw Havelte

Plannen om een betaalbaar en toch luxe chalet te kopen? Chaletbouw Havelte bouwt allerlei chalets, volledig gebaseerd op uw wensen. Alles is hand- en maatwerk en onze betaalbare chalets zijn uitstekend geïsoleerd en worden uitsluitend gebouwd met hoogstaand bouwmateriaal. Omdat wij ernaar streven om u 100% te ontzorgen, kunt u uw droomchalet laten bezorgen en installeren op de gewenste locatie. Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis, tweede huis of verhuurchalet; bij ons bent u aan het juiste adres.

Maak uw keuze uit één van de chalets en breid deze naar wens uit

Naast het feit dat onze chalets wintervast zijn en alles volledig hand- en maatwerk is, worden onze gebouwde chalets helemaal gebaseerd op uw wensen. Wij bieden keuze uit een aantal basis varianten luxe chalets die stuk voor stuk uitgebreid kunnen worden door de vele mogelijkheden die wij bieden. Wilt u een schuurtje of veranda bij uw chalet, een chalet inclusief airco of een grote erker voor nog meer leefruimte? En wilt u er ook nog graag een prachtige tuin bij? Geen probleem. Wij bouwen wat u in gedachten heeft.

Meer informatie over een betaalbaar en toch luxe chalet kopen

Voor meer informatie over onze realiseerbare chalets kunt u altijd snel en eenvoudig contact met ons opnemen. Bel gerust voor vragen, verdere mogelijkheden of een afspraak. Uiteraard hebben wij ook demochalets staan die u kunt bekijken en tijdens een bezoek ziet u ook met eigen ogen hoe de chalets bij Chaletbouw Havelte worden gemaakt.

Chalets te koop in Drenthe van Chaletbouw Havelte

Wilt u graag een chalet van topkwaliteit kopen in Drenthe? Dan bent u bij Chaletbouw Havelte aan het juiste adres. Een chalet kopen bij Chaletbouw Havelte in Drenthe betekent profiteren van professionaliteit en topkwaliteit tegen een betaalbare prijs. Zo vinden wij het erg belangrijk om met dé beste bouwmaterialen te werken om u een zo comfortabel vakantiehuis, tweede huis of verhuurchalet te bieden. Ook in de winter is het goed te vertoeven in de door ons gebouwde chalets. Door de goede isolatie in combinatie met een hoog rendement cv-ketel wordt u zelfs verrast door de lage stookkosten! Bekijk hieronder ons aanbod en vind hét chalet dat bij u past.

Van verkoop tot aan installatie: wij ontzorgen u volledig

Wanneer u bij ons een chalet koopt, dan kunt u ervoor kiezen om uw chalet naar de gewenste plek te laten transporteren. Naast het transporteren installeren wij uw chalet ook. Zo sluiten wij leidingen aan op het riool, zorgen wij voor elektriciteit en sluiten wij het water aan. Wij streven ernaar om u 100% te ontzorgen.

Heeft u nog extra specifieke wensen, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Daarom kiest u voor Chaletbouw Havelte

  • Volledig maatwerk
  • Extra dikke isolatie
  • Afspraak = afspraak
  • Scherpe tarieven
  • Turn-key opgeleverd
  • Wintervast
  • Oog voor detail
  • Hoogste kwaliteit
  • Op elke locatie