Chalet kopen voor verhuur

chalet kopen voor verhuur

Chalet kopen voor de verhuur? Ontdek de mogelijkheden bij Chaletbouw Havelte! Wij bouwen de chalets op basis van de wensen van uw gast, waarbij het rendement van het chalet natuurlijk niet uit het oog wordt verloren. De aankoop van een chalet is immers een investering die onder de streep wel wat moet opleveren. En daar kunnen wij u uiteraard bij helpen. Kies voor 100% maatwerk en 100% ontzorgen, een chalet kopen voor de verhuur doet u natuurlijk bij Chaletbouw Havelte!

Kies een basismodel en bepaal de mate van comfort

Om het u als recreatieondernemer gemakkelijk te maken, bieden wij een aantal basisuitvoeringen die u kunt personaliseren. Wij beschikken over klassieke chalets en bijzondere chalets met typische boerderij uitstraling. Alle chalets zijn in diverse afmetingen en kleuren leverbaar.

Door middel van de uitbreidingsmogelijkheden bepaalt u zelf de mate van luxe en comfort. Denk naast een extra slaapkamer of erker voor nóg meer ruimte ook aan een apart toilet of inbouwdouche. Daarnaast kunt u kiezen voor een airco voor de warme zomermaanden, centrale verwarming of vloerverwarming. Ook een schuurtje bij het chalet voor de benodigde opbergruimte, veranda of het aanleggen van een tuin behoort tot de mogelijkheden.

Duurzaam chalet laten bouwen voor de verhuur

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid, daarom wordt er uitsluitend gewerkt met kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen. De chalets van Chaletbouw Havelte hebben daardoor een bijzonder lange levensduur. Zo is het hout, de buitenbekleding van Eurotexx en de kunststofkozijnen 100% recyclebaar. Daarnaast beschikt het chalet over HR++ glas dat in de zomer de warmte en winter de kou buiten houdt. Dit scheelt niet alleen in de energiekosten, maar is ook beter voor het milieu. En dat allemaal tegen een betaalbare prijs.

Wij leveren maatwerk van topkwaliteit en ontzorgen u voor 100%

Wij werken uitsluitend met professionele materialen van uitstekende kwaliteit. De chalets van Chaletbouw Havelte hebben daardoor allerlei extra’s en een bijzonder lange levensduur. En dat allemaal tegen een betaalbare prijs.

Omdat wij ernaar streven om u 100% te ontzorgen, kunt u het chalet door ons op uw recreatiebedrijf laten bezorgen en installeren. Zo sluiten wij elektriciteit, water en de leidingen aan op het riool. Indien gewenst plaatsen wij ook direct een schuurtje of leggen we de tuin aan.

Chalet kopen voor verhuur: maak een afspraak

Heeft u een chaletmodel op het oog of wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? Maak dan een afspraak met Chaletbouw Havelte.

Informatie aanvragen

Daarom kiest u voor Chaletbouw Havelte

  • Volledig maatwerk
  • Extra dikke isolatie
  • Afspraak = afspraak
  • Scherpe tarieven
  • Turn-key opgeleverd
  • Wintervast
  • Oog voor detail
  • Hoogste kwaliteit
  • Op elke locatie