Chaletbouw in Drenthe? Ontdek Chaletbouw Havelte

chaletbouw drentheChaletbouw in Drenthe gezocht voor een chalet dat 100% voldoet aan uw wensen? Dan bent u aan het juiste adres bij Chaletbouw Havelte. Wij bouwen diverse chalets op basis van uw wensen. Daarbij maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten en bepaalt u zelf de mate van luxe met de vele mogelijke extra’s. Onze prachtige chalets worden met de hand op maat gemaakt om hét chalet van u dromen te bouwen.

Van schets tot ver na het plaatsen van uw chalet ontzorgen wij u voor 100%. Uitstekende service, dat is wat u van ons kunt verwachten. Of u nu een comfortabele, ruime, luxe of basis chalet wilt laten bouwen: Chaletbouw Havelte in Drenthe bouwt voor elk wat wils!

Chaletbouw Havelte in Drenthe bouwt wat u in gedachten heeft

Nadat u uw favoriete basismodel heeft uitgekozen, dan kunt u deze uitbreiden op basis van uw persoonlijke voorkeur. Denk naast een extra slaapkamer of inbouwdouche ook aan een schuurtje bij het chalet voor de benodigde opbergruimte, airco voor de warme zomermaanden of erker voor nóg meer leefruimte. Maar ook een veranda of het aanleggen van een tuin behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk hier alle uitbreidingsmogelijkheden

Goed om te weten: het ChaletDreams Concept maakt het mogelijk om een financiering aan te vragen voor een chalet. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Duurzame chaletbouw

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, daarom wordt er uitsluitend gewerkt met professionele materialen van uitstekende kwaliteit. De chalets van Chaletbouw Havelte hebben daardoor een bijzonder lange levensduur. Zo is het hout, de buitenbekleding van Eurotexx en de kunststofkozijnen 100% recyclebaar. Daarnaast beschikt het chalet over HR++ glas dat in de zomer de warmte en winter de kou buiten houdt. Dit scheelt niet alleen in de energiekosten, maar is ook beter voor het milieu. En dat allemaal tegen een betaalbare prijs.

Van ontwerp tot locatie: wij ontzorgen u voor 100%

Door de vele mogelijkheden voor een chalet op maat is een stap naar het bouwen van uw chalet zó gezet. Tevens kunt u ervoor kiezen om het chalet naar de gewenste plek te laten transporteren. Indien gewenst verzorgen wij de installatie van uw chalet ook. Zo sluiten wij leidingen aan op het riool, zorgen wij voor elektriciteit en sluiten wij het water aan. Uw droomchalet is dan meteen instapklaar.

Ook ná transport zijn wij bereikbaar voor eventuele vragen of het toevoegen van extra opties. Ons vakkundige team let op alle details en zorgt dat uw chalet tot in de puntjes wordt afgewerkt. Ontdekt u toch iets? Neem contact met ons op, dan lossen wij het direct voor u op.

Meer informatie over chaletbouw in Drenthe

Voor meer informatie over onze chaletbouw in Drenthe, kunt u uiteraard altijd snel en eenvoudig contact met ons opnemen. Heeft u al een chaletmodel op het oog? En wilt u een persoonlijk advies? Bekijk hier alle uitbreidingsmogelijkheden om de chalets te bekijken en uw persoonlijke wensen te bespreken. Vervolgens zullen wij een schets maken, terwijl u een kopje koffie of thee drinkt en een goed beeld krijgt van uw toekomstige droomchalet!

Informatie aanvragen

Daarom kiest u voor Chaletbouw Havelte

  • Volledig maatwerk
  • Extra dikke isolatie
  • Afspraak = afspraak
  • Scherpe tarieven
  • Turn-key opgeleverd
  • Wintervast
  • Oog voor detail
  • Hoogste kwaliteit
  • Op elke locatie