Chalet kopen in Drenthe? Volg het 5-stappenplan naar uw droomchalet!

chalet kopen drentheWilt u een chalet kopen in Drenthe? Chaletbouw Havelte bouwt diverse chalets op basis van uw voorkeuren! Onze chalets zijn wintervast en voldoen door de persoonlijke uitbreidingen altijd aan uw wensen. Of u nu een comfortabele, ruime, luxe of basis chalet wilt kopen: Chaletbouw Havelte bouwt voor elk wat wils! Volg ons 5-stappenplan en kom na elke stap weer dichter bij uw droomchalet!

Wij bouwen uw droomchalet in 5 stappen:

Stap 1: Kies een basismodel

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken bieden wij een aantal basismodellen luxe chalets waaruit u kunt kiezen. Wilt u een klassiek chalet, dan zijn de chalets Dyllen, Esmeralda of Madelon wel iets voor u. Dit zijn luxe chalets met veel ruimte en comfort. Daarnaast bieden wij luxe chalets met een karakteristieke boerderij uitstraling of chalets met Louvre-luiken. Alle modellen zijn leverbaar in diverse afmetingen en kleuren.

Stap 2: Kies uw gewenste indeling en extra opties

Wanneer u een chalet heeft uitgekozen, kunnen we naar de indeling gaan kijken. De modellen zijn naar wens uit te breiden met een erker voor meer leefruimte, of extra grote raampartijen voor extra lichtinval. Ook bepaalt u in deze stap de indeling als het gaat om het aantal slaapkamers, de badkamer, de keuken en de woonkamer.

Stap 3: Bepaal de mate van comfort

Optimaal comfort ervaren in uw chalet? Die touwtjes heeft u ook zelf in handen. Voor de warme zomermaanden is een airco lekker verfrissend en voor de wintermaanden kan de centrale verwarming een echte uitkomt zijn. Maar ook de integratie van diverse inbouwapparatuur, vloerverwarming of een wandkast voor in de slaapkamer behoren tot de mogelijkheden.

Stap 4: Kies mate van ontzorgen

Wij transporteren en plaatsen uw droomchalet indien gewenst op de gewenste locatie. Maar daar laten we het niet bij… wij willen u 100% ontzorgen, dus dat betekent een instapklaar chalet. Zo stellen wij uw chalet op waterpas, sluiten wij leidingen aan op het riool, zorgen wij voor elektriciteit en sluiten wij het water aan. Ook het aanleggen van de tuin of het plaatsen van een schuurtje of veranda behoort tot de mogelijkheden.

Stap 5: Ervaar onze uitstekende service, ook ná oplevering

Ook ná de oplevering kunt u gebruik maken van onze uitstekende service. Zo zijn wij bereikbaar voor vragen of het toevoegen van extra opties. Ons vakkundige team let op alle details en zorgt dat uw chalet tot in de puntjes wordt afgewerkt. Ontdekt u toch iets? Neem direct contact met ons op, dan lossen wij het direct voor u op. Uitstekende service, dat is wat u van ons kunt verwachten.

Informatie aanvragen

Daarom kiest u voor Chaletbouw Havelte

  • Volledig maatwerk
  • Extra dikke isolatie
  • Afspraak = afspraak
  • Scherpe tarieven
  • Turn-key opgeleverd
  • Wintervast
  • Oog voor detail
  • Hoogste kwaliteit
  • Op elke locatie