Recreatiewoning kopen in Drenthe? Natuurlijk bij Chaletbouw Havelte!

recreatiewoning kopen drenthe

Wilt u een recreatiewoning kopen in Drenthe? Bekijk dan de mogelijkheden bij Chaletbouw Havelte. Wij bouwen diverse soorten recreatiewoningen in de vorm van luxe chalets specifiek op basis van uw wensen! Alles is hand- en maatwerk, uitstekend geïsoleerd en wordt uitsluitend gebouwd met hoogstaand bouwmateriaal. Omdat wij ernaar streven om u 100% te ontzorgen, bezorgen wij het chalet op uw favoriete vakantiepark en kan uw vakantie direct beginnen.

En recreatiewoning kopen in Drenthe, natuurlijk bij Chaletbouw Havelte.

Ultieme luxe en comfort voor een betaalbare prijs

Bij Chaletbouw Havelte kunt u kiezen uit een aantal basismodellen die beschikken over uitstekende standaard voorzieningen en wintervast zijn. Deze recreatiewoningen kunnen stuk voor stuk uitgebreid worden met vele mogelijke extra’s. Wilt u een schuurtje of veranda bij uw chalet, een chalet inclusief airco of een grote erker voor nog meer leefruimte? En wilt u er ook nog graag een compleet aangelegde tuin bij? Geen probleem. Wij bouwen exact wat u in gedachten heeft.

Bekijk hier alle uitbreidingsmogelijkheden

Goed om te weten: bij ons is het mogelijk om uw recreatiewoning te laten financieren

Transport en installatie van de recreatiewoning: wij streven naar 100% ontzorgen

Is uw recreatiewoning gereed, dan kunnen wij de spiksplinternieuwe accommodatie brengen naar de gewenste locatie. Wij transporteren en plaatsen de recreatiewoning gratis op standaard spoorbielzen. Maar daar laten we het niet bij... wij willen u 100% ontzorgen, dus dat betekent een instapklare recreatiewoning. Waterpas stellen, leidingen aansluiten op het riool, elektriciteit en het water sluiten: wij regelen het allemaal voor u!

Meer informatie over een recreatiewoning kopen bij Chaletbouw Havelte in Drenthe

Voor meer informatie over een recreatiewoning kopen kunt u uiteraard altijd snel en eenvoudig contact met ons opnemen. Heeft u al een chaletmodel op het oog of wilt u een persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met Chaletbouw Havelte om de chalets te bekijken en uw persoonlijke wensen te bespreken. Vervolgens zullen wij een schets maken, terwijl u een kopje koffie of thee drinkt en een goed beeld krijgt van uw toekomstige droomchalet!

Informatie aanvragen

Daarom kiest u voor Chaletbouw Havelte

  • Volledig maatwerk
  • Extra dikke isolatie
  • Afspraak = afspraak
  • Scherpe tarieven
  • Turn-key opgeleverd
  • Wintervast
  • Oog voor detail
  • Hoogste kwaliteit
  • Op elke locatie