Bouw uw chalet op maat bij Chaletbouw Havelte in Drenthe

chalet op maatOverweegt u om een chalet op maat te laten bouwen? Ontdek dan de mogelijkheden bij Chaletbouw Havelte. Op basis van uw wensen en ideeën omtrent de afmetingen, indeling of kleur bouwen wij duurzame chalets met kwalitatief hoogwaardige producten.

Chalet op maat kopen: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Wilt u iets meer ruimte in het chalet of gaat u liever voor een extra slaapkamer? Dan is dat geen enkel probleem. De chalets kunnen in diverse afmetingen en kleuren gebouwd en geleverd worden.

Daarnaast zijn er talloze mogelijkheden om uw chalet uit te breiden. U bepaalt dus zelf de mate van luxe en comfort. Wilt u een grote erker voor nog meer leefruimte, een airco of vloerverwarming? En wilt u buiten ook graag een vorstvrije buitenkraan of grote tuin? Dan regelen wij dat graag voor u. Wij bouwen exact wat u in gedachten heeft. 

Goed om te weten: bij ons is het mogelijk om uw chalet te laten financieren. Lees hier meer.

Van schets tot locatie: wij ontzorgen u voor 100%

Door de vele mogelijkheden voor een chalet op maat is een stap naar het bouwen van uw droomchalet zó gezet. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw chalet op maat en geven u een passend advies op basis van de gewenste uitbreidingsmogelijkheden.

Tevens kunt u ervoor kiezen om het chalet naar de gewenste plek te laten transporteren. Naast het transporteren installeren wij uw chalet ook. Zo sluiten wij leidingen aan op het riool, zorgen wij voor elektriciteit en sluiten wij het water aan. Uw droomchalet is dan meteen instapklaar.

Ook ná het transport kunt u ons bereiken voor eventuele vragen of het toevoegen van extra opties. Ons vakkundige team let op alle details en zorgt dat uw chalet tot in de puntjes wordt afgewerkt. Ontdekt u toch iets? Dan lossen wij het direct voor u op.

Maak een afspraak voor een chalet op maat in Drenthe bij Chaletbouw Havelte

Heeft u al een chaletmodel op het oog of wilt u een persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met Chaletbouw Havelte om de chalets te bekijken en uw persoonlijke wensen te bespreken.

Informatie aanvragen

Daarom kiest u voor Chaletbouw Havelte

  • Volledig maatwerk
  • Extra dikke isolatie
  • Afspraak = afspraak
  • Scherpe tarieven
  • Turn-key opgeleverd
  • Wintervast
  • Oog voor detail
  • Hoogste kwaliteit
  • Op elke locatie